09.06.2021 Komentari: 0

Koliko košta ugradnja implantata?

Cena implantata zuba je sigurno nešto o čemu ste razmišljali ukoliko želite da neki od svojih nedostajućih zuba nadomestite. Čuli ste već verovatno da je za ovako neki zahvat potrebno izdvojiti malo veću svotu novca, pa vam u nastavku teksta dajemo tačne cifre, ali i uputstva i smernice koje vam mogu biti od koristi kada je u pitanju ugradnja implantata.

Dentalni turizam u Srbiji


Uporedo sa razvojem stomatologije na globalnom nivou, ona se postepeno razvijala i na našim prostorima. Možda ne takvom brzinom kao u svetu, ali bez obzira na tempo razvoja u prošlosti, danas slobodno možemo reći da kvalitet stomatoloških usluga u Srbiji ni u jednom segmentu rada ne odudara od onih u najrazvijenijim zemljama sveta. Kada se gleda cena zubnog implantata, kao jedne od najpopularnijih opcija za blistav osmeh – Beograd je destinacija broj jedan. Međutim, ako se malo više udubimo u ovu tematiku, shvatićemo da između nas i sveta ipak postoji jedna velika razlika - ŽIVOTNI STANDARD.

 

Niže cene naših intervencija u poređenju sa svetskim doprinele su ubrzanom razvoju dentalnog turizma i priliv inostranih pacijenata kod nas. Ugradnja implantata u Srbiji postala je veoma popularna, pa je sve više stranaca koji se baš zbog cene odlučuju za našu zemlju. A kolika je u stvari cena implanta zuba?

 

ugradnja implantata
 

Kolika je cena zubnog implanta?


Redovna cena zubnog implantata u većini renomiranih ordinacija naše zemlje iznosi oko 600e po implantatu. Ukoliko vam je potreban jedan, ovo neće biti problem. Međutim, ukoliko je potrebno implante ugraditi u celu vilicu, jasno je kolika bi to suma bila. Na internetu ćete pronaći mnogo akcija i popusta, ali vodite računa kome poklanjate svoje poverenje.

 

Cena implanta zuba u stomatološkoj ordinaciji Dental Plaza po redovnoj ceni iznosi 590e, dok je sada u toku promo period tokom koga svoje implantate možete dobiti po ceni od 390e. Ovo je proveren način da ušteda ne ide na uštrb kvaliteta. Dobićete najbolju moguću uslugu po veoma pristupačnim cenama.

Doživotna garancija na implantate zlata vredna


Pre samog izbora stomatološke ordinacije, raspitajte se o garancijama koje daju. Proizvođači visokokvalitetnih i pouzdanih implantata daju doživotnu garanciju na svaki ugrađeni implant. U slučaju da dođe do odbacivanja implantata usled promene stanja opšteg zdravlja pacijenta - pacijent ne snosi troškove zamene, odnosno ponovne ugradnje implantata. Stomatološka ordinacija Dental Plaza daje vam doživotnu garanciju kada je ugradnja implantata u pitanju. To znači da rok ove garancije nikada ne ističe. U svakom trenutku se možete obratiti svom stomatologu kako biste potpuno besplatno rešili potencijalni problem sa implantatima.

 

Nakon završetka rada, svaki pacijent je u obavezi da samo po uputstvima svog stomatologa održava adekvatnu oralnu higijenu, kao i da dolazi na redovne godišnje kontrole, kako bi garancija važila. Ukoliko niste u mogućnosti da se pojavite na redovnoj kontroli, obavezno je kontaktirati vašeg stomatologa koji će vam dati neophodne savete o održavanju implantata do sledeće posete. I to je sve. Na vama je samo da brinete o svom oralnom zdravlju, a sve ostalo prepustite svom stomatologu.

 

ugradnja implantata

 

Internacionalni pasoš

 

U stomatološkoj klinici Dental Plaza svaki pacijent za svaki ugrađeni implantat ponaosob dobija internacionalni pasoš setifikat sa tačnim opisom na kom je mestu ugrađen implantat i sa upisanim serijskim brojem. Pasoš je zvanična potvrda premium kvaliteta proizvođača implantata. U slučaju gubitka implanta, implant će biti zamenjen o trošku ordinacije, ukoliko i dalje postoje uslovi za ugradnju implanta u vidu kvaliteta kosti. Ako ne postoje uslovi za ugradnju novog implanta, primeniće se procedura nadokande kosti ili će se promeniti protetski plan.

 

Besplatan smeštaj prilikom ugradnje implantata


Najveća stomatološka ordinacija u Srbiji Dental Plaza nalazi se u Beogradu. Pacijenti dolaze širom sveta, pa se postavlja pitanje i cene smeštaja prilokom ugradnje implantata. Naravno da nije jednostavno izdvojiti veliku dodatnu sumu novca za smeštaj tokom same procedure. Izborom Dental Plaze dobijate potpuno besplatan smeštaj u blizini klinike tokom čitavog trajanja procedure. Dakle, gde god da se nalazite, realna cena celokupnog tretmana biće zapravo samo cena zubnog implanta.

 

Ukoliko je ugradnja implantata vaša potreba, izborom Dental Plaze dobijate sve usluge na jednom mestu, a veliki tim lekara i osoblja potrudiće se da svojim znanjem i iskustvom sa ove klinike odete u potpunosti zadovoljni svojim novim osmehom.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar